Planinski popotnik

Planinski popotnik je interni časopis Planinskega društva Šoštanj in izhaja praviloma enkrat letno. Je brezplačen, prejemajo pa ga člani in podporniki društva. Planinski popotnik je vključen tudi v mednarodni Skoraj četrt stoletja Planinskega Popotnika standard identifikacije serijskih publikacij, kjer je registriran pod št. ISSN 1581 – 5714. Dosedanjih sedemindvajset številkah internega časopisa je vsebovalo skupno kar 1264 strani! Vse številke Planinskega popotnika so v digitalni obliki dostopne spodaj, načrtujemo pa, da bo Planinski popotnik vključen tudi v zbirko Digitalne knjižnice Slovenije. Planinček je mlajši bratec Planinskega popotnika in je izšel samo v letih 2004 in 2005.

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve