Odsek za varstvo gorske narave

Odsek je bil ustanovljen v letu 2015, potem je za nekaj časa prenehal delovati. V letu 2018 je usposabljanje za varuha gorske narave opravila Suzana Podvinšek, ki odsek sedaj tudi vodi. Za letni plan so si zadali predavanje in izlet z namenom oz. vsebino varstva gorske narave. Odsek bo organiziral tudi čistilno akcijo na Smrekovcu. Naloga odseka je izvajanje aktivnosti na področju varovanja gorske narave. V času, ko skušamo k delovanju človeka v njegovem okolju pristopati celovito, ugotavljamo, da so vplivi človeka na gorski svet ter njegove žive in nežive sestavine veliko kompleksnejši od zgolj varovanja zaščitenih živalskih in rastlinskih vrst. Varuhi gorske narave, ki jih usposablja KVGN, imajo vse večji pomen pri varovanju gorskega okolja.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki