STKP 2022 – 37: DOM NA MENINI PLANINI – DOM NA ČEMŠENIŠKI PLANINI

Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

STKP 2022 – 37: DOM NA MENINI PLANINI – DOM NA ČEMŠENIŠKI PLANINI

18. septembra, 2022 @ 9:00

Slovenska turnokolesarska pot ZAME 2022

Priljubljenost turnega kolesarstva iz leta v leto narašča, narašča pa tudi priljubljenost Slovenske turnokolesarske poti (STKP).

18. septembra 2022 bomo že četrtič zavrteli pedale in se pod vodstvom izkušenih turnokolesarskih vodnikov Planinske zveze Slovenije podali po kolesarskih etapah, katere ste izbrali na glasovanju, ter nekaj dodatnih, za katere sami vodniki menijo, da jih je vredno prevoziti. Sicer celotna STKP trasa šteje kar 41 etap, 1850 kilometrov krožne poti.

Kolesariti bomo začeli predvidoma ob 9.00 uri, naš izlet pa bo dolg največ do šest ur.

Kako se prijaviti? Izpolnite spodnji obrazec in izberite etapo, ki jo želite prevoziti. Po prijavi boste v roku tedna dni na e-poštni naslov od svojega vodnika prejeli vse potrebne informacije, povezane z dogodkom. Vodnik vam bo kadar koli na voljo tudi za morebitna dodatna vprašanja. POVEZAVA DO PRIJAVE. Ker je število udeležencev na posamezno etapo predvidoma omejeno na 20, se prijavite čim prej! Vodnika PD Šoštanj Primož Grudnik in Tomo Drolec bosta vodila turo 37: Dom na Menini planini – Dom na Čemšeniški planini. Točna navodila o odhodu bodo znani udeleženci dobili nekaj dni pred odhodom.

 

Podrobnosti

Datum:
18. septembra, 2022
Ura:
9:00

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register