Vabilo k sodelovanju

Ukrepi vlade, ki so bili sprejeti v zadnjih dneh, so močno omejili naše gibanje. Prav je tako, saj je to edini način, da čimprej in s čim manj škode prebrodimo krizo ter se vrnemo v normalno življenje. Kljub zaostritvi razmer imamo sedaj odlično priložnost, da bolje spoznamo našo bližnjo okolico, ki ji do tega trenutka marsikdo ni namenjal večje pozornosti. Verjetno ste že ali pa še boste odkrili veliko novih stezic in lepih poti v naravi v neposredni bližini svojega doma. Ko se boste naslednjič odpravili v naravo, nam na naš email naslov info@pd-sostanj.si oz. pdsostanj@gmail.com ali facebook stran pošljite kakšno vašo fotografijo, ki jo bomo z veseljem objavili na naši facebook strani. Ne pozabiti pripisati vašega imena ter lokacije fotografije. Vsak dan bomo objavili eno fotografijo. Verjamem, da bomo na ta način skupaj odkrili marsikatero novo pot in dali večji pomen lokalnemu okolju, ki ga velikokrat občutno premalo cenimo. Hkrati predlagamo, da obiščete tudi naše planinske poti, ki jih je za nekaj več kot 86 km. Seveda ob tem ne pozabite na omejitve in ukrepe, ki jih moramo na vsakem koraku upoštevati, predvsem ukrep, ki se nanaša na prepoved gibanja izven občine stalnega ali začasnega prebivališča.Pazite nase in se obnašajte odgovorno.

Vesele velikonočne praznike in srečno.

0 komentarjev

Komentirajte

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki