Projekt Ohranimo Smrekovec – nova zloženka

VABILO
na pohod na Smrekovec, 26. kimavca 2004


V okviru programa ½Dnevi rekreacije½, ki ga organizira Športna zveza Šoštanj, bo Planinsko društvo Šoštanj skupaj z občino Šoštanj izvedlo že IV. pohod na najvišji vrh občine Šoštanj – na Smrekovec, 1577 m.


Letošnji pohod bo v znamenju prizadevanj planinskega društva in civilne družbe za ohranitev naravnih vrednot Smrekovca. Naše skupne pobude in namere smo strnili v projekt »Ohranimo Smrekovec«. Pohod bo priložnost da predstavimo prvi sklop projekta – zloženko Ohranimo Smrekovec, ki bo izšla na dan pohoda.


Projekt nastaja ob finančni podpori Ministrstva za okolje, prostor in energijo ter programa Veleposlaništva Kraljevine Nizozemske MATRA KNIP.


Zborno mesto pohodnikov je pri gostišču Grebenšek v Belih Vodah pri Šoštanju, ob 8.00 h. Hoja do Doma na Smrekovcu traja 4 ure, nato še ½ ure do vrha. Skupni čas hoje je 8 ur, tura je lahka, potrebujete pohodniško opremo.Sorodni članki:


0 komentarjev

Komentirajte

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki