Igre brez meja po šoštanjsko

VEčER: Sobota, 4. September 2004 – Stran: CELJSKO, KOROŠKA


Igre brez meja po šoštanjsko


Ob koncu letošnje kopalne sezone in zaprtju letnega bazena v Šoštanju je pripravila občina Šoštanj s sodelovanjem s Turistično olepševalnim društvom Šoštanj prve športno zabavne Igre brez meja po šoštanjsko.


Za sodelovanje na igrah se je prijavilo sedem 4 – članskih ekip, sestavljenih dveh tekmovalk in dveh tekmovalcev, na bazenu v Šoštanju pa so merile moči le štiri ekipe – Planinskega društva Šoštanj, Bazena Šoštanj, taborniškega rodu pusti grad Šoštanj in Športnega društva Pohrastnik. V petih športno zabavnih igrah, in sicer v plavanju štafet, vlečenju vrvi, metanju žog v obroč skozi ovire, vleki čolna in reševanju princeske s Pustega gradu, se je najbolj izkazala ekipa Planinskega društva Šoštanj, ki si je prislužila pokal.


Vse kaže, da bodo postale Igre brez meja po šoštanjsko v prihodnje vsakoletna, tradicionalna prireditev. Na bazenu v Šoštanju pa je bilo še prvo prvenstvo občine Šoštanj v plavanju. Na 100 metrov dolgi progi je med ženskami zmagala Natalija Szabo, mladinska reprezentantka nekdanje Jugoslavije v plavanju, med moškimi pa Jani Gorjanc.

0 komentarjev

Komentirajte

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki