V nedeljo trije izleti treh planinskih društev

VEčER: četrtek, 15. Julij 2004 – Stran: CELJSKO, KOROŠKA


V nedeljo trije izleti treh planinskih društev


Vodniki planinskih društev Velenje, Šoštanj in Vinska Gora bodo v okviru skupne akcije Varno v gore v nedeljo, 18. julija, pripravili tri skupne izlete. Izhodiščna točka vseh treh izletov je Kamniška Bistrica.


Planinski vodniki Planinskega društva Velenje pripravljajo izlet po zelo zahtevni poti od Kamniške Bistrice na Grintovec in Mlinarsko sedlo ter nazaj v Kamniško Bistrico. Vodniki Planinskega društva Šoštanj bodo planince popeljali po zahtevni poti, delno je brezpotje, iz Kamniške Bistrice na Kompotelo in nazaj v Kamniško Bistrico. Vodniki Planinskega društva Vinska Gora pa so organizatorji izleta po lahki poti iz Kamniške Bistrice na Veliko planino in planino Dol.

0 komentarjev

Komentirajte

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki