Hervisov vikend – za člane PD Šoštanj 15% popusta

V Hervisovi trgovini v Velenju lahko člani Planinskega društva Šoštanj od petka, 21. do nedelje, 23. maja 2004, uveljavljajo kar 15% popust na vse izdelke. član mora pred nakupom prodajalcu pokazati člansko izkaznico z znamkico za leto 2004.

HERVIS – VODILNA VERIGA ŠPORTNIH TRGOVIN V SLOVENIJI


Podjetje HERVIS ima v Sloveniji največjo verigo trgovin za šport in prosti čas, s sedežem na Šmartinski cesti 152 G v Ljubljani.


Trgovine Hervis so na slovenskem tržišču prisotne vse od leta 1997. Danes jih je v Sloveniji že deset – dve v Ljubljani, po ena pa v Celju, Kopru, Murski Soboti, Kranju, v mariborskem Europarku, Krškem,  Velenju in v Novem mestu.


V Hervisu je trenutno skupaj skoraj 12.000 m2 prodajnih površin in 235 zaposlenih.


 


PONUDBA


Hervisove prodajalne so razdeljene na več oddelkov, ki so oblikovani tako, da pokrivajo določena športna področja: športni copati, skupinski športi, tenis, rolanje in ulični hokej, kolesarstvo, gorništvo, pohodništvo in kampiranje, fitnes, športna oblačila, oblačila za prosti čas ter otroški oddelek (6 do 14 let). V zimski sezoni dodamo oddelke za zimske športe: smučanje, deskanje, tek na smučeh, drsanje in hokej.


V prodajalnah Hervis so zastopane vse priznane blagovne znamke športnih oblačil in opreme, kot so, Adidas, Nike, Reebok, Asics, Wilson, Atomic, Rossignol, Salomon, Tecnica, Fischer, Nes, Scott, Murphy&Nye, Cressi sub, Rollerblade, Roces, Speedo, Arena, Fila, Salewa, Bergahaus, Lotto, Levis, Tresspas, Elan, Alpina,  …


Hervis nudi tudi kakovostne servisne usluge: montažo koles, napenjanje vseh vrst loparjev ter servis smuči in snežnih desk.


HERVIS VELENJE


S 1.074 m2 prodajne površine, 16 zaposlenimi in široko ponudbo priznanih blagovnih znamk je Hervis v Velenju največja športna prodajalna ne samo v Velenju temveč tudi v celotni Šaleški in Koroški regiji. Z ugodnimi ponudbami, s katerimi kupce seznanjajo prek letakov, skrbijo za hiter obrat blaga. Z novimi nabavami, izborom kvalitetnih blagovnih znamk in s spreminjanjem postavitev blaga pa ustvarjajo vtis visoko dinamične prodajalne. Nakup poteka pretežno na samoizbirni način, z ustrezno organizacijo pa zagotavljajo stalno pomoč prodajalcev na vseh oddelkih. Označevanje blaga s širšimi opisi je še posebej vredno pohvale, saj kupcem v veliki meri olajša nakup.

0 komentarjev

Komentirajte

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki