Slovensko planinsko orientacijsko tekmovanje v Šoštanju

22. in 23. maja 2004 bo na področju občine Šoštanj potekalo Slovensko planinsko orientacijsko tekmovanje (SPOT), ki je največje planinsko tekmovanje z udeležbo okoli 500 tekmovalcev iz vse Slovenije.


SPOT traja za ekipe v mladinskih in članskih kategorijah dva dni, za ostale kategorije (mlajši osnovnošolci, starejši osnovnošolci, starejši člani in družine) pa en dan. Tekmovanje se prvi dan za kategorije C in D začne s POT, nadaljuje z reševanjem nalog in vrisovanjem KT, konča pa z nočnim POT, kjer je poudarek na znanju in ne hitrosti. Drugi dan SPOT je za vse ekipe daljše in tehnično zahtevnejše POT. Naloge na SPOT so načeloma enakih zvrsti kot na področnih tekmovanjih, a so pripravljene na težji ravni.


Na SPOT lahko v odprtih kategorijah poleg ekip drugih organizacij sodelujejo ekipe PD, ki se niso uvrstile v redni del tekmovanja ali pa sploh ne tekmujejo v področnih planinskih orientacijskih ligah.


Vse novice o Slovenskem planinskem orientacijskem tekmovanju so dostopne na posebni spletni strani: http://www.orientacija.net/

0 komentarjev

Komentirajte

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki