Prireditev ob 100. obletnici PD Šoštanj in 10. Pohod po Trški poti

VEčER: četrtek, 4. Marec 2004 – Stran: CELJSKO, SAVINJSKA, ŠALEŠKA DOLINA


Prireditev ob 100-letnici PD Šoštanj


5. marca 1904 so v Šoštanju ustanovili Šaleško podružnico Slovenskega planinskega društva. Osrednja slovesnost ob društveni 100-letnici bo v petek, 5. marca, ob 19. uri v kulturnem domu v Šoštanju. Pol ure pred tem, ob 18.30, pa bodo na Kajuhovem domu v Šoštanju odkrili spominsko ploščo, ki bo spominjala na ustanovitev Šaleške podružnice Slovenskega planinskega društva.


VEčER: četrtek, 4. Marec 2004 – Stran: CELJSKO, SAVINJSKA, ŠALEŠKA DOLINA


10. pohod po trški poti okoli Šoštanja


Planinsko društvo Šoštanj, ki slavi 100-letnico delovanja, bo pripravilo to nedeljo, 7. marca, jubilejni, že deseti pohod po trški poti okoli Šoštanja. Pohodniki se bodo zbrali pred kočo Ribiške družine Šoštanj. Prva skupina se bo podala na pot ob 8. uri, druga skupina pa pol ure pozneje; pohod bodo sklenili predvidoma ob 13.30. Startnine ni, pohodnice in pohodniki pa bodo za uspešno prehojeno pot okoli Šoštanja nagrajeni z razglednico trške poti.

0 komentarjev

Komentirajte

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki