IZLET ZA UPOKOJENCE: EVROPSKA PEŠPOT (E6) NA ODSEKU FLORJAN-MOZIRJE

Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

IZLET ZA UPOKOJENCE: EVROPSKA PEŠPOT (E6) NA ODSEKU FLORJAN-MOZIRJE

20 julija @ 7:00 - 12:00

Vsako tretjo sredo v mesecu organiziramo izlet za upokojence v naši neposredni bližini. Zbirno mesto je Vila Lučka (Koroška cesta 13, 3325 Šoštanj). Skupino vodita Vlado Stropnik ter Filip Vrabič. Izleti potekajo v soorganizaciji Društva upokojencev Šoštanj. Zahtevnost in čas hoje bo vedno prilagojen udeležencem. Izleti so popolnoma brezplačni. Vljudno vabljeni!
Pohod bo potekal po Evropski pešpoti (E6) na odseku Florjan-Mozirje. Zberemo se ob 7. uri pri Lučki (bivši vrtec). Z svojimi avtomobili, po štiri osebe, se odpeljemo v Florjan, kjer pri domačiji Benk parkiramo in pričnemo s pohodom. Pot v večjem delu poteka po gozdu, tako da bomo vsaj malo zaščiteni pred naraščajočo vročino. Predvidoma bomo pohod zaključili do 11. ure, kar je še sprejemljivo za pričakovani vroč poletni dan. Povratek do avtomobilov bo organiziran. Na pohod pridite pripravljeni na vročino. S seboj imejte zadosti vode in ostrezna pokrivala za zaščito proti soncu. Načrtovana pot je zelo zanimiva in lepa. Morda bo komu od vas dopolnila vedenja o naši bližnji okolici, zatorej prisrčno vabljeni.
 
Vaš vodnik Vlado

Podrobnosti

Datum:
20 julija
Ura:
7:00 - 12:00
Kategorija Dogodek:

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki