Projekt Ohranimo Smrekovec - nova zloženka

PD 21. september, 2004
254
Projekt Ohranimo Smrekovec - nova zloženka
V okviru programa ½Dnevi rekreacije½, ki ga organizira Športna zveza Šoštanj, bo Planinsko društvo Šoštanj skupaj z občino Šoštanj izvedlo že IV. pohod na najvišji vrh občine Šoštanj – na Smrekovec, 1577 m. Letošnji pohod bo v znamenju ...

VABILO
na pohod na Smrekovec, 26. kimavca 2004

V okviru programa ½Dnevi rekreacije½, ki ga organizira Športna zveza Šoštanj, bo Planinsko društvo Šoštanj skupaj z občino Šoštanj izvedlo že IV. pohod na najvišji vrh občine Šoštanj – na Smrekovec, 1577 m.

Letošnji pohod bo v znamenju prizadevanj planinskega društva in civilne družbe za ohranitev naravnih vrednot Smrekovca. Naše skupne pobude in namere smo strnili v projekt »Ohranimo Smrekovec«. Pohod bo priložnost da predstavimo prvi sklop projekta – zloženko Ohranimo Smrekovec, ki bo izšla na dan pohoda.

Projekt nastaja ob finančni podpori Ministrstva za okolje, prostor in energijo ter programa Veleposlaništva Kraljevine Nizozemske MATRA KNIP.

Zborno mesto pohodnikov je pri gostišču Grebenšek v Belih Vodah pri Šoštanju, ob 8.00 h. Hoja do Doma na Smrekovcu traja 4 ure, nato še ½ ure do vrha. Skupni čas hoje je 8 ur, tura je lahka, potrebujete pohodniško opremo.


Sorodni članki:

Iskanje