Postani član PD Šoštanj v letu 2021 (tudi preko spleta)!

PD 24. december, 2020
270
Postani član PD Šoštanj v letu 2021 (tudi preko spleta)!

Vse ljubitelje gora in narave tudi v letu 2021 vabimo, da se včlanite v Planinsko društvo Šoštanj in izkoristite vse ponujene ugodnosti, ki vam jih naše članstvo prinaša. Višina članarin ostaja enaka kot v letu 2020. Vsi, ki boste poravnali članarino do konca meseca februarja 2021, boste prejeli simbolično darilo, zato ne odlašajte ter se včlanite čimprej! Darilo bo zaradi razmer koronavirusa možno prevzeti le društveni pisarni po umiritvi razmer. Hvala za razumevanje.

Zaradi korona virusa je omogočeno tudi spletno naročanje članarine preko spletnega obrazca. Po izpolnitvi obrazca prejmete položnico za poravnanje članarine, znamkice vam pošljemo po pošti.  

CENA ČLANARINE ZA LETO 2021

Vrsta članarine Opis Znesek članarine
A polnoletna oseba - aktivni obiskovalec domačih in tujih gora z največjim obsegom ugodnosti 60,00 €
A/d družinski popust 54,60 €
B polnoletna oseba - aktivni obiskovalec domačih in tujih gora z osnovnim obsegom ugodnosti 28,00 €
B/d družinski popust 22,60 €
B1 Osebe starejše od 65 let, z ugodnostmi B članov 21,00 €
S+Š Srednješolci in študenti do 26. leta starosti ter mladi, ki niso zaposleni in so brez lastnih dohodkov 18,50 €
S+Š/d družinski popust 15,00 €
P+O Predšolski in osnovnošolski otroci 8,00 €
P+O/d družinski popust 6,40 €
P+O** Predšolski in osnovnošolski otroci 3.20 €
Vse Članska izkaznica 2,00 €
P+O Dnevnik Ringa raja in Mladi planinec brezplačno
/d Družinska članarina se upošteva v primeru istočasnega plačila članarine za vsaj enega starša in vsaj enega otroka, ki sta iz iste družine.  ** Po 01.09.2021 se za nove člane planinskih skupin na OŠ in vrtcu obračuna polovični znesek.  Znesek 3,20 € velja za osnovnošolske otroke, ki ne zmorejo plačati članarine, in sicer na predlog strokovnega osebja OŠ (razrednik, šolska svetovalna služba,…).

Cenik je bil sprejet na 7. redni seji UO PD Šoštanj v mandatnem obdobju 2019/2021. Več informacij o članarini, njenih prednostih ter ugodnostih si lahko preberete na strani Planinske zveze Slovenije. ČLANARINO PD ŠOŠTANJ LAHKO PORAVNATE:

 

Zakaj postati član? Z včlanitvijo podprete delovanje planinskih društev, alpinističnih, športno-plezalnih in ostalih klubov, združenih v Planinsko zvezo Slovenije, saj precejšen del namenimo izbranemu društvu. Člani PZS smo nezgodno zavarovani za opravljanje številnih planinskih in gorniških dejavnosti. Zavarovanje krije tudi stroške reševanja v tujini s 24-urno asistenco in zdravstveno asistenco za tujino ter zavarovanje zasebne odgovornosti članov PZS. V slovenskih planinskih kočah prenočujemo ugodneje, s 50 % oz. 30 % popustom. Ugodneje bivamo tudi v več kot 1250 kočah partnerskih organizacij v Evropi in Kanadi. Številni planinski, plezalni in izletniški vodniki, skupaj s planinskimi zemljevidi ter strokovno in leposlovno literaturo, katerih izdajateljica je Planinska založba PZS, so nam cenovno dostopnejši. Najstarejšo še izhajajočo slovensko revijo, Planinski vestnik, pa si lahko za celo leto naročite s kar četrtinskim popustom. Kot člani PZS smo v številnih trgovinah z gorniško in plezalno opremo deležni prenekaterih ugodnosti.

Iskanje