Planinski živžav v Šoštanju

VEčER: četrtek, 1. April 2004 – Stran: CELJSKO, SAVINJSKA, ŠALEŠKA DOLINA


Planinski živžav v Šoštanju


Planinsko društvo Šoštanj v počastitev 100-letnice delovanja društva organizira vrsto aktivnosti. Jutri bodo pripravili planinski festival za najmlajše z naslovom Planinski živžav, festival pa je namenjen otrokom obeh osnovnih šol in vrtca.


Pobudnik akcije je mladinski odsek Mlaninskega društva Šoštanj, k sodelovanju pa so pristopili mentorji planinskih skupin na obeh osnovnih šolah in v vrtcu ter vodniki PD Šoštanj. Organizatorji želijo popestriti redni šolski program in prispevati svoj delež k izobraževanju za varno hojo v gore. Predstavili bodo drugačno preživljanje prostega časa in to, kaj vse počnejo planinci.


Na prireditvenem prostoru bo v petek več delavnic o planinstvu, med 12.30 in 13. uro pa bodo prišli pripadniki Gorske reševalne službe in pripravili demonstracijo reševanja. Planinski živžav bo potekal med 10. in 13. uro na igrišču za Osnovno šolo Bibe Roeck v Šoštanju


Več info: http://www.sostanj.info/prireditev.php?pid=444

0 komentarjev

Komentirajte

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki