Planinsko orientacijsko tekmovanje v Gornjem Gradu

                 MLADINSKI ODSEK PLANINSKEGA DRUŠTVA GORNJI GRAD
          
                                                           objavlja razpis za


                            2. PLANINSKO ORIENTACIJSKO TEKMOVANJE
v Področni planinski orientacijski ligi Smrekovec v sezoni 2003/04, ki bo


                                                      v soboto, 27. marca 2004.


Začetek tekmovanja bo ob 8:30 uri. Start bo pri vrtcu v Bočni, cilj pa na travnatem igrišču na Homu. Tekmovanje bo predvidoma zaključeno do 14. ure.


POT je organizirano po Pravilih za planinska orientacijska tekmovanja. Ekipe lahko štejejo od 3 do 5 članov, ne glede na spol. Vsi tekmovalci morajo imeti s seboj planinsko izkaznico s plačano članarino za leto 2004, tekmovalci organizacij izven PZS pa morajo imeti s sabo dokument za identifikacijo. Vsi tekmovalci tekmujejo na lastno odgovornost.


Tekmovalci tekmujejo v kategorijah:
A   otroci do vključno 6. razreda osnovne šole
B   učenci 7. in 8. razreda osnovne šole
C   mladina (od 1. letnika SŠ do vključno 26. leta starosti)
D   mlajši člani (od 27. do vključno 39. leta starosti)
E    starejši člani (nad 40. letom starosti)
F    družine (vsaj eden od staršev in otroci do 18. leta starosti)
G   lažja odprta kategorija
H   težja odprta kategorijaPodatki o karti: Državna topografska karta, Gornji Grad, M=1: 25 000, zadnja reambulacija l.1998.


Za ekipe v kategorijah C, D, E in H je potrebno popolno znanje orientacije z uporabo karte in kompasa. Ekipe potrebujejo tudi pisalo, ravnilo, kotomer (geotrokotnik), šestilo in kalkulator.
Za ekipe v ostalih kategorijah je potrebno osnovno znanje orientacije z vrisanimi kontrolnimi točkami in potrebujejo le pisalo in kompas.Ekipe bodo na tekmovanju reševale naloge, ki so navedene v 19. členu Pravil za planinska orientacijska tekmovanja.
Vsako uporabo mobilnih telefonov in drugih naprav za prenos govora med tekmovanjem z namenom pridobivanja informacij o progi bo organizacijski odbor smatral za hudo kršitev 25.člena pravil. V tem primeru sledi diskvalifikacija ekipe.


 
Prijave ekip sporočite najkasneje do torka, 23. marca 2004, na telefon: 041 678-195 (Nataša), na e-mail: primoz.bezovsek@siol.net ali na naslov Nataša Bezovšek, Attemsov trg 35, 3342 Gornji Grad.
V primeru slabega vremena bo tekmovanje prestavljeno, kar bo sporočeno vodjem ekip najkasneje dan pred tekmovanjem.Planinski pozdrav!                                                                            MO PD Gornji Grad

0 komentarjev

Komentirajte

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Zasebne nastavitve shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke:

Zavrni vse piškotke
Dovoli vse piškotki