novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Planinsko društvo Šoštanj deluje na področu zahodnega dela Šaleške doline že preko 110 let. V okviru društva delujejo mladinski, vodniški in markacijski odsek ter dve sekciji: Zlatorog in Gaberke. Društvo upravlja tudi dve obhodnici in sicer Trško pot okoli Šoštanja in Ravensko pot. Včlanjenih je okoli 300 planink in planincev, ki imajo možnost, da se udeležijo preko 20 izletov, pohodov, taborov in tur, ki jih društvo organizira vsako leto. Postanite oz. ostanite člani PD Šoštanj tudi vi! Obiščite društveno pisarno na Koroški cesti 13 (bivši vrtec Lučka) v uradnih urah, ki so vsak četrtek od 18h do 20h.

 
ZGODOVINA
AKTIVNOSTI 2019
ORGANIZIRANOST
SEKCIJE
ČLANARINA 2019
TRŠKA in RAVENSKA POT
Avtor: www.pzs.si
Iskanje
 
Novice v moj e-predal

prijava   odjava
Vreme


Domov >  Novice Ostale novice

Planinski koledar PD Šoštanj za leto 2016

Datum: 22.11.2015Število vseh ogledov: 1698

Zbiranje fotografij za izdelavo društvenega koledarja 2016.

Pozdravljeni!

Drage planinke, planinci, ljubitelji narave in predvsem čudovitih gora, ki svoj prosti čas radi namenite fotografiji.

Tudi v letošnjem letu bo Vodniški odsek v PD Šoštanj z Vašo pomočjo izdelal koledar za leto 2016. Vsi, ki ste v tem letu uspeli ujeti kakšen zanimiv trenutek v Vaš objektiv Vas lepo prosimo, da nam pomagate soustvariti koledar. Pošljite utrinke vseh letnih časov z opisom fotografije in čim večje kvalitete. Zaželjene so tudi fotografije pokončega formata.

Prosimo, da nam fotografije pošljete do 29.11.2015 na mail primozgrudnik@gmail.com ali na društveni naslov info@pd-sostanj.si .  

 

Varen korak  

 

Načelnik VO PD Šoštanj

Primož Grudnik    

V sodelovanju s Portalom sostanj.info