novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Planinsko društvo Šoštanj deluje na področu zahodnega dela Šaleške doline že preko 110 let. V okviru društva delujejo mladinski, vodniški in markacijski odsek ter dve sekciji: Zlatorog in Gaberke. Društvo upravlja tudi dve obhodnici in sicer Trško pot okoli Šoštanja in Ravensko pot. Včlanjenih je okoli 300 planink in planincev, ki imajo možnost, da se udeležijo preko 20 izletov, pohodov, taborov in tur, ki jih društvo organizira vsako leto. Postanite oz. ostanite člani PD Šoštanj tudi vi! Obiščite društveno pisarno na Koroški cesti 13 (bivši vrtec Lučka) v uradnih urah, ki so vsak četrtek od 18h do 20h.

 
ZGODOVINA
AKTIVNOSTI 2018
ORGANIZIRANOST
SEKCIJE
ČLANARINA
TRŠKA in RAVENSKA POT
Avtor: www.pzs.si
Iskanje
 
Novice v moj e-predal

prijava   odjava
Vreme


Domov >  Novice Ostale novice

Dohodnina. Pomoč, ki vas nič ne stane!

Datum: 30.12.2013Število vseh ogledov: 1981

Finančno pomoč Planinskemu društvu Šoštanj - društvu, ki deluje v javnem interesu na področju športa, lahko nudite tudi tako, da za delovanje le tega namenite 0,5% vam odmerjene dohodnine. Davčni urad Republike Slovenije bo tako namesto v proračun finančna sredstva nakazal na TRR našega društva. Za tako darovan denar vam bomo v društvu zelo hvaležni.

 

Denar porabimo za delo z mladimi, nadelavo in vzdrževanje planinskih poti v naši oskrbi, strokovno izobraževanje članov ki delujejo kot planinski vodniki, markacisti, mentorji in drugo, za ohranjanje in varovanje gorske narave in promocijo planinstva.

Obrazec, ki ga lahko oddate na vaši davčni izpostavi ali ga pošljete na naš naslov Planinsko društvo Šoštanj, Kajuhova 15, 3325 Šoštanj najdete na naši spletni strani na povezavi http://www.sostanj.info/gradiva/pd/obrazec-dohodnina.doc

Za tako darovan denar vam bomo zelo hvaležni!

 

 

V sodelovanju s Portalom sostanj.info