novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Planinsko društvo Šoštanj deluje na področu zahodnega dela Šaleške doline že preko 110 let. V okviru društva delujejo mladinski, vodniški in markacijski odsek ter dve sekciji: Zlatorog in Gaberke. Društvo upravlja tudi dve obhodnici in sicer Trško pot okoli Šoštanja in Ravensko pot. Včlanjenih je okoli 300 planink in planincev, ki imajo možnost, da se udeležijo preko 20 izletov, pohodov, taborov in tur, ki jih društvo organizira vsako leto. Postanite oz. ostanite člani PD Šoštanj tudi vi! Obiščite društveno pisarno na Koroški cesti 13 (bivši vrtec Lučka) v uradnih urah, ki so vsak četrtek od 18h do 20h.

 
ZGODOVINA
AKTIVNOSTI 2019
ORGANIZIRANOST
SEKCIJE
ČLANARINA 2019
TRŠKA in RAVENSKA POT
Avtor: www.pzs.si
Iskanje
 
Novice v moj e-predal

prijava   odjava
Vreme


Domov >  Novice Ostale novice

Srečanje planincev na Mozirski koči na Golteh

Datum: 23.09.2013Število vseh ogledov: 2188

Srečanje sosednih društev na Mozirski koči na Golteh bo potekalo to nedeljo 28.9. od 12. ure dalje.

V nedeljo PD Mozirje in Golte vabijo na Mozirsko kočo na srečanje planincev sosednjih društev. PD Mozirje bo imelo tudi organiziran skupni vzpon od spodnje postaje nihalke ob 10.00. Na Mozirski koči se bo na ta dan odvilo tudi brezplačno predavanje: VAREN KORAK V PLANINAH.

Čaka pa vas tudi toplo planinsko okrepčilo po ugodni ceni, živa glasba in super zabava!

PD Šoštanj nima organiziranega odhoda na Golte. Lepo pa vas vabimo, da se v lastni režiji na njo povzpete po planinski poti v oskrbi PD Šoštanj na relaciji Šoštanj-Mostnar-Lepa njiva (Mlačnik)-Šmihel nad Mozirjem (do sem v oskrbi PD Šoštanj) in nato naprej po označeni planinski poti na Mozirko kočo.

V kolikor bomo uspeli zagotoviti vodnika na tej relaciji bomo objavili uro in kraj odhoda na tej strani do petka 27.9.

 

 

V sodelovanju s Portalom sostanj.info