novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Planinsko društvo Šoštanj deluje na področu zahodnega dela Šaleške doline že preko 110 let. V okviru društva delujejo mladinski, vodniški in markacijski odsek ter dve sekciji: Zlatorog in Gaberke. Društvo upravlja tudi dve obhodnici in sicer Trško pot okoli Šoštanja in Ravensko pot. Včlanjenih je okoli 300 planink in planincev, ki imajo možnost, da se udeležijo preko 20 izletov, pohodov, taborov in tur, ki jih društvo organizira vsako leto. Postanite oz. ostanite člani PD Šoštanj tudi vi! Obiščite društveno pisarno na Koroški cesti 13 (bivši vrtec Lučka) v uradnih urah, ki so vsak četrtek od 18h do 20h.

 
ZGODOVINA
AKTIVNOSTI 2018
ORGANIZIRANOST
SEKCIJE
ČLANARINA
TRŠKA in RAVENSKA POT
Avtor: www.pzs.si
Iskanje
 
Novice v moj e-predal

prijava   odjava
Vreme


Domov > Aktivnosti Ostale aktivnosti
 Število vseh ogledov: 990

Sekcija Zlatorog Planinskega društva Šoštanj vabi na 10. družinski planinski tabor, ki bo potekal na Koči na planini Razor nad Tolminom.  

10. družinski planinski tabor
Pričetek: 30.06.2016
Konec: 03.07.2016
Lokacija: Koča na planini Razor nad Tolminom
Organizator: PLANINSKO DRUŠTVO ŠOŠTANJ
Kontakt: Matej Kortnik

Planinsko društvo Šoštanj
Sekcija Zlatorog

vabi na

10. DRUŽINSKI PLANINSKI TABOR

KDAJ: od četrtka, 30. junija, do nedelje, 3. julija 2016 (tri nočitve).

KJE: Koča na planini Razor 1315 m nad Tolminom (koča s certifikatom Družinam prijazna planinska koča in certifikatom Okolju prijazna planinska koča)

PROGRAM: vsak dan bodo organizirane različne aktivnosti za družine s predšolskimi in osnovnošolskimi otroki. Na planinskih izletih bomo spoznavali zanimivosti gorskega sveta ter izvajali različne družabne igre in delavnice, ki bodo zanimive tako za otroke kot tudi za starše.

ŠT. DRUŽIN: največ. 10 družin s predšolskimi in osnovnošolskimi otroki.

OBVEZNA OPREMA: osnovna planinska in športna oprema, čim več igrač za igranje na prostem, športni rekviziti, glasbila, pesmarica, posteljnina, planinska izkaznica s plačano članarino za leto 2016 in obilica dobre volje.

CENA: vsaka družina poravna stroške prenočevanja in prehrane na planinski koči, organizacijo in vodenje tabora zagotovi PD Šoštanj.

VODSTVO: Matej Kortnik in Bojan Rotovnik

PRIJAVE: do 30. aprila 2016 na el. naslov: info@pd-sostanj.si


VABLJENI!

V sodelovanju s Portalom sostanj.info