novice aktivnosti fotogalerija gradiva povezave kontakt RSS kanali

Planinsko društvo Šoštanj deluje na področu zahodnega dela Šaleške doline že preko 110 let. V okviru društva delujejo mladinski, vodniški in markacijski odsek ter dve sekciji: Zlatorog in Gaberke. Društvo upravlja tudi dve obhodnici in sicer Trško pot okoli Šoštanja in Ravensko pot. Včlanjenih je okoli 300 planink in planincev, ki imajo možnost, da se udeležijo preko 20 izletov, pohodov, taborov in tur, ki jih društvo organizira vsako leto. Postanite oz. ostanite člani PD Šoštanj tudi vi! Obiščite društveno pisarno na Koroški cesti 13 (bivši vrtec Lučka) v uradnih urah, ki so vsak četrtek od 18h do 20h.

 
ZGODOVINA
AKTIVNOSTI 2018
ORGANIZIRANOST
SEKCIJE
ČLANARINA
TRŠKA in RAVENSKA POT
Avtor: www.pzs.si
Iskanje
 
Novice v moj e-predal

prijava   odjava
Vreme


Domov > Aktivnosti Ostale aktivnosti
 Število vseh ogledov: 861

38. pohod v spomin Pohorskemu bataljonu od Rogle do Osankarice je primeren izlet za nabiranje kondicije s hojo in ob plesu na zaključku pohoda v Športni dvorani v Zrečah. Lepo vabljeni!

Rogla – Osankarica
Pričetek: 09.01.2016 ob 06:00 uri
Konec: 09.01.2016 ob 18:00 uri
Lokacija: Odhod iz AP Šoštanj
Organizator: PLANINSKO DRUŠTVO ŠOŠTANJ
Kontakt: Jure Drev

Potek izleta: z avtobusom se bomo peljali do smučarskega centra Rogla oz.do koče na Pesku (odvisno od razmer). Pri koči na Pesku se nato prične tradicionalna pot tradicionalnega pohoda Pohorskega batljona čez Tri žeblje in Osankarico. Pohod bomo zaključili v vasi Kot nad Oplotnico od koder se z avtobusom odpeljemo še na družabni zaključek pohoda v športno dvorano Zreče. Odhod iz Zreč je predviden ob 17.00h.

Prijave: zbiramo v cvetličarni Nahtigal, do četrtka, 7.01.2015 oz. do zasedbe mest

Odhod: iz avtobusne postaje Šoštanj (možnost pobiranja udeležencev v Pesju in v Velenju)

Oprema: zimska planinska oprema in pohodne palice

Cena: 15€ (prevoz in organizacija), za otroke do 15. leta starosti 7,50€ (v primeru večjega števila udeležencev-velik avtobus se bo cena izleta še znižala)

Vodniki: Jure rezman in Igor Rezman

Vabljeni!

V sodelovanju s Portalom sostanj.info